Jurassic World / Джурасик свят (2015) BG AUDIO

Режисьор : Колин Тревъроу
В ролите : Крис Прат, Джуди Гриър, Кейти Макграт, Брайс Далас Хоуърд, Винсент Д’Онофрио, Ник Дж. Робинсън, Тай Симпкинс, Омар Си, Ирфан Кхан, Браян Ти, Джейк Джонсън, Б.Д. Уонг и др.
IMDB : Линк към IMDB
Държава : САЩ
Година : 2015
Времетраене : 124 мин.
Резюме : Джурасик свят е американски научно-фантастичен приключенски филм, режисиран от Колин Тревъроу с изпълнителен продуцент Стивън Спилбърг от 2015 г. Това е четвъртият филм от поредицата, като действието се развива 22 години след това в първия. В центъра на сюжета е новосъздаден тематичен парк с динозаври, чието местоположение е на печално известния остров Нублар. Собственик на парка е Саймън Масрани – милионер и президент на компанията “Masrani”, който е твърдо решен да предложи на туристите “изживяване, което те никога няма да забравят”.И отново е време да се завърнем в онзи страшен, ужасяващ и изпълнен с динозаври парк, защото - той отваря врати. Както и в първите части, парка е отворен за посетители с нови мерки за сигурност, нови атракции и нови преживявания. Но онова старо, злощастно преживяване, още обитава горите под нова форма. Както винаги, хората се правят на богове и са създали съвсем друг вид динозавър. Свиреп, кръвожаден, готов да избие всички по пътя си, той е най-страшният на острова.
Година: 2015г. Гледай на плеар FMO Гледай на плеар VOE Гледай на плеар STR Жанр: Екшън Научна-фантастика Приключение ТрилърГледано: 167

IMDB: 6.7 / 10
Jurassic World / Джурасик свят (2015) BG AUDIO