The Shallows / Опасни води (2016)

Режисьор : Жауме Колет-Сера
В ролите : Блейк Лайвли, Оскар Хайнада, Анхело Хосе, Джозеф Салас, Бред Кълън, Седона Ледж, Пабло Калба, Диего Еспехел, Джанел Байли, Ейва Дийн, Челси Муди, Съли Сийгъл и др.
Държава : САЩ
Година : 2016
Времетраене : 86 мин.
Резюме : В напрегнатия трилър ОПАСНИ ВОДИ, Нанси Адамс (Блейк Лайвли) кара сърф на усамотен плаж, когато се озовава в ловния район на голяма бяла акула. Попаднала в капан на скала на почти двеста метра от брега, оцеляването се оказва най-решаващото изпитание на волята на Нанси, което изисква цялата й изобретателност, съобразителност и сила на духа.    


Опасни води има тогава, когато се разрази силна буря в морето или океана, а хората, пътуващи на лодки, кораби и други плавателни съдове се окажат заклещени в стихията. Този филм на режисьора Жауме Колет-Сера и на сценариста Антъни Джавински няма да ни разкаже такава история, но тя ще бъде много подобна и с общи белези. За да разберем за какво точно става дума, ще трябва да се запознаем с особеностите и детайлите по сюжета. В главната роля на този пълен с напрежение и динамика трилър ще видим Блейк Лайвли, чиято героиня Мия има увлечение по сърфирането. Момичето едва ли обаче предполага, че развлечението, на което се подлага, може да се окаже последното нещо, правено от нея в живота.

    Опасни води вече имаше своята световна премиера на 24-ти този месец, но българските зрители ще почакат още малко, докато надникнат в съдбата на Мия. На 26-ти август продукцията идва в страната, а дотогава не ни остава друго, освен да проявим търпение. Младата дама е наскоро загубила майка си и точно за да се разсее от нейната смърт, решава да се повози на сърф. В един момент от водата изкача огромна акула, която във всеки момент може да я нападне и убие с едно движение. Как ще реагира момичето при тази ситуация – тя със сигурност е вече в паника? Едва изкачила се на малка скала, поне засега Мия се намира в безопасност, но звярът няма намерение така лесно да се откаже от плячката си.

Година: 2016г.
Гледай на плеър FMO Гледай на плеър VOE Гледай на плеър STR Жанр: Драма Трилър УжасиГледано: 161

IMDB: 6.4 / 10
The Shallows / Опасни води (2016)